Vedeta zilei – Solistul trupei The Prodigy a murit la vârsta de 49 de ani

0
200

Keith Flint, solistul trupei The Pro­digy, a murit la vârsta de 49 de ani. Deo­camdată, cauzale morții nu au fost date publicității, scrie stirileprotv.ro.
Potrivit BBC News, muzicianul a fost găsit mort în locuința sa din Dunmow, Essex, ieri dimineață.
Poliția a precizat că a fost chemată să intervină din cauza unor „îngrijorări legate de starea unui bărbat”, imediat după ora locală 8.00. „Am ajuns la fața locului și, cu regret, un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost declarat mort, iar apropiații săi au fost informați. Moartea nu este tratată ca suspectă, iar medicul legist va pregăti concluziile sale. Un raport este în curs de pregătire pentru morgă”, a mai declarat un purtător de cuvânt al Poliției Essex.
Grupul The Prodigy a devenit cu­noscut la începutul anilor 1990, odată cu single-uri precum „Firestarter” şi „Breathe”, care au condus mai multe săptămâni topurile britanice. Trupa a avut şase ma­teriale de studio clasate pe primul loc în topul albu­melor.
Keit Flint a de­ve­nit un simbol al gru­pului, unul din­tre cele mai cu­nos­cute din Marea Brita- nie, datorită prestaţiilor live şi imaginii sale excentrice.
The Prodigy a concertat de mai multe ori în Ro­mânia, ultima dată, anul tre­­cut, la renu­- mitul fes­tival Untold.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.