VI-FE a eliminat Sântana și joacă în finala Cupei României!

0
144

felnac1Autoare a unui parcurs extrem de rar întâlnit, fie și la nivelul Ligii a V-a, Victoria Felnac a lăsat impresia că va suferi prima înfrângere a sezonului în semifinala jucată marți după-amiază pe arena din Subcetate.
Trecuse puțin de un sfert de oră când Iulian Vuin executa perfect o lovitură liberă și Unirea Sântana avea 1-0 (17). Ușor descumpănită după gol, trupa lui Marcel Dușan s-a regrupat rapid și fostul ineuan George Petcuț înscria pentru 1-1 (34). Dinu Donca a căutat să-și conștientizeze elevii că n-au deloc meci ușor, în ciuda diferenței de un eșalon, și părea că a reușit, odată cu golul ex-utistului Claudiu Popa,
2-1 în favoarea roș-negrilor (56). „VI-FE” a percutat, la rându-i, prin reușita lui Topac (74), 2-2, și punctul avea să aducă prelungiri.
Silviu Panin, fratele lui Cristi Panin, a adus pentru prima dată liderul din Onoare A în avantaj (96), 3-2, apoi Bogdan Rusz făcea 4-2 (114). Sîntana a revenit la un gol după ce a marcat Călin Șiclovan (117), însă team-ul lui Dușan a făcut tot ce a trebuit și are loc în finală!
Formații:
Victoria: Linguraru – Turcan (Șule), Rotar, Panin, Hettmann (Sabău),M. Rusz, Chevereșan (Țițirig), Baroti, Topac, Maxim, Petcuț (Rusz).
Unirea: Ciornei – Șiclovan, Brozbic, Peia, D. Calancea, Martin, Mateiu, Vuin, Cl. Popa, Lanțoș, Giurgiu (Bodea, Josan).
Arbitri: Flavius Bădică – Andreas Junger, Cosmin Lauko. Observatori: Dorin Vătran, Ovidiu Coman.
Ieri, pe arena din Șiria, în cealaltă semifinală a Cupei României – faza județeană: Șoimii Lipova – Victoria Lunca Teuz Cermei 3-1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.