Victorie cu cap(ul): Unirea Sânnicolau Mare – Crișul Chișineu-Criș 1-2

0
49

După ce a ținut piept Ripensiei în „intermediară”, Crișul Chișineu-Criș a mai făcut o deplasare în județul Timiș, pe terenul formației de pe locul 11 în Liga a IV-a, Unirea Sânnicolau Mare. Divizionara terță arădeană și-a valorificat plusul de valoare și pregătire și s-a impus cu 2-1 după un meci controlat clar, de la un capăt la celălalt.
Bara lui Suslak a prefațat deschiderea scorului, venită în minutul 29. Același fundaș lateral al Crișului a schimbat partea pe dreapta, Ciornei a recentrat și Modan a înscris cu capul. Oaspeții au avut și alte ocazii de a marca importante, dar golul de 0-2 a venit doar în actul secund, mai precis în mi­nutul 63. Tot Ciornei a fost responsabil cu centrarea decisivă pentru același Nicu Modan, care a mai marcat odată cu capul. Balla putea închide definitiv conturile dacă nu nimerea și el bara, iar timișenii au pus în discuție învingătoarea cu 7 minute înainte de final, când au marcat direct dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri lateral stânga, prin Galea.
Dar, până la final nu s-a mai întâmplat nimic demn de consemnat și Crișul se impune la limită. „Singurul minus al acestui joc a fost lipsa lucidității la finalizare, căci ne-am creat destule ocazii. Altfel, mi-a plăcut ceea ce am văzut din partea băieților mei, obiectivul pentru acest joc a fost atins. Suntem în grafic pentru faza de pregătire în care ne aflăm, mai avem de lucru, dar facem progrese evidente”, a explicat Adrian Abrudean, antrenorul formației de pe Crișul Alb.
Avându-i scoși din circuit pentru acest joc pe Ember, Pașcalău și Lazăr, „Știli” a optat pentru următorii jucători astăzi: Zamfir – Onuțan, Pavel (60 D. Tambor), Nistor (46 Sabău), Suslak (46 Piț) – Ciornei, Teședan, Clej, Balla (60 Modan) – Modan (46 Susan), M. Codrea.
Colega de serie, Fortuna Becicherecu Mic, respectiv viceliderul Ligii a 4-a Arad, Frontiera Curtici, sunt ultimii adversari din amicale ai Crișului în următoarele sâmbete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.